Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

2000+1. Це твій рік!

22 грудня, 2000 - 00:00

Пiд новий рік усі ведучі каналу «1+1» ні з того ні з сього дружно перекваліфікувалися в азартних гравців. Конкретніше — заявилися в студію до Данила Яневського і влаштували несамовиту «вiдгадайку». Сам ведучий «Першого мільйона», однак, до дивного випуску своєї золотоносної програми підготувався відповідно — переодягся… Санта-Клаусом. На майданчику «Першого мільйона» Алла Мазур розповідала казки і ділилася секретами свого родоводу, Олесь Терещенко, як наймолодший, виступив фахівцем казкового фольклору, у Ольги Герасим’юк згас монітор в найбiльш інтригуючий і вирішальний момент, а Віктор Андрієнко (пан Кумко) і Валентин Опалєв (кум Панько) допомогли генпродюсеру «1+1» Олександру Роднянському виграти мобільний телефон і завдяки йому ж правильно відповіли на каверзне запитання.

Проте Валентин Опалєв з компанією на Новий рік вирішив, судячи з усього, стати всюдисущим, як Дід Мороз. Разом з іншими учасниками «Комедійного квартету» — Віктором Андрієнком, Юрієм Стицьковським і Олексієм Акопяном — він вже готує святкове кабаре- кабачок. У «Новорічному комедійному квартеті» будуть задіяні Сергій Сивохо, команди КВК-шоу «Люди в білому» і Вєрка Сердючка.

Сердючка, до того ж, також буде працювати на два фронти. Адже їй ще й своє «СВ» народу показувати. Під Новий рік гості до Вєрки пливуть, iдуть та їдуть косяком. Четверо імен вже можна назвати з легкістю: Дукаліс, Ларін, Волков і Георгійович — ті самі молодецькі «Менти». А також Лоліта, «Ляпіс Трубецкой», «Гості з майбутнього» і Борис Краснов. Сам Данилко був обряджений в … новорічну ялинку, навколо якої скакала в екстравагантному костюмі зайця безмовна Геля.

Азарт, густо пересипаний гумором і новорічними блискітками, буде панувати в нев’янучій і вічнозеленій передачі КВК . Масляков та співтовариші з «1+1» підгадали так, що якраз на новорічні свята припадуть півфінал і фінал чергових турів КВК.

У глядачів «Сніданку з «1+1» є прекрасний шанс опинитися у найтiснiшiй компанії з ведучими програми, бо їх, телеглядачів, «Сніданок» жадає бачити як своїх творчих співробітників. Усе надто просто — необхідно пригадати яку-небудь історію, що трапилася з вами в новорічну ніч, і прислати її «Сніданку». Вас вислухають, будь-якій вигадці охоче повірять, можуть навіть зняти про вас репортаж або запросити взяти участь у новорічній програмі.

Таким ось виходить мішок телевізійних льодяників. Iз ним і підемо в нову еру, в 2000+1 рік.

Костянтин ЛЕВIН
Газета: 
Рубрика: