Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Чим здивує світовий кінематограф?

На «1+1» розкажуть про найновіші та найрезонансніші кінотеатральні прем’єри
27 жовтня, 2017 - 12:49
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Уночі з 29 на 30 жовтня, о 01.20, у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про найновіші кінотеатральні прем’єри. Насамперед звертаємо увагу на психологічний трилер Франсуа Озона «Подвійний коханець», світова прем’єра якого відбулася на Каннському фестивалі. В основу нового фільму Франсуа Озона покладено роман американської письменниці Джой Керол Оутс «Життя близнюків». Також кінолюби завважать у «Подвійному коханці» очевидний вплив фільму жахів «Пов’язані на смерть» радикального канадського режисера Дейвіда Кроненберґа. Хтось під час перегляду пригадає і «Дитину Розмарі» Романа Полянського, а хтось — навіть жіночий еротичний роман «50 відтінків сірого»... Але з якого боку не поглянеш, перед нами насамперед черговий витвір мистецької волі Озона.

Також у «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки: австралійський пригодницький трилер «Джунглі» (режисер Ґреґ Маклін), авантюрну французьку комедію «Афера доктора Нока» (режисер Лорен Леві) та американський коміксовий блокбастер «Тор: Рагнарок» (режисер Тайка Вайтіті).

Насамкінець — телеесеї про одну з найбільших кіноікон за всю історію Голлівуда, взірцевого героя вестерна, актора, продюсера й режисера Джона Вейна, а ще — про харизматичного американського актора Метью Макконегі й про шведського актора Дольфа Лундґрена.

Володимир ВОЙТЕНКО
Газета: 
Рубрика: