Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Дещо з життя резидентів

18 травня, 2007 - 00:00

Резиденти Comedy Club.UA не тільки пишуть жарти, не тільки імпровізують на сцені, не тільки знущаються над собою й глядачами, але й живуть нормальним людським життям. Звичайно, це дивно, знаючи цих коміків- персонажів в обличчя. Пізно вночі в неділю на каналі «1+1» вони підіймають настрій і дарують глядачам декiлька жартів для наступного робочого дня: посміятися й позлословити з колегами буде про що. Проте, те, що залишається за кадром і за рамками передачі також гідне обговорень і здорового гумору.

Так, мало хто знає, що Comedy Club.UA напередодні травневого дня всіх трудящих поздоровив своїх колег і партнерів, у тому числі й керівників «1+1»... лопатами. Із відповідним коментарем — «щоб розгрібати все це д...мо». Як виявилося, потім ці лопати стали в прогодi самим комедійникам. Андрій Бурим гордо розповів, що минулого тижня посадив із сім’єю аж чотири берізки біля свого будинку. «Заздалегідь викопавши їх у лісі під Києвом», — уточнює він. «Як диверсанти з тією самою лопатою вночі. Зараз ходимо поливаємо. Хтось же повинен займатися озелененням Києва. Сусіди дивляться на мене з непідробленим здивуванням. Очевидно вони були впевнені, що резиденти «Камеді» вміють тільки говорити слово *** зі сцени». Партнер Бурими по дуету «Добрий вечір» Сергій Стахов — Лось демонструє істинно батьківські почуття, захоплено повідомляючи, що його двомісячна дочка Карина почала говорити «Агу». «Це найяскравіша подія останніх днів!»

А вже яким сім’янином показав себе Ангел Пєдан. Щоправда, його історія, швидше схожа на комедії з Луї де Фюнесом.

Річ у тім, що Олександр, стурбований домашнім побутом, вирішив купити в дім щось оригінальне й дуже функціональне. «Зовсім недавно я переїхав у нову квартиру», — хвалиться Ангел. «Вирішив, що родзинкою на кухні повинен стати яскраво-червоний чайник. Купив найкрасивіший і найчервоніший. Сучасний і зухвалий, як «Камеді». Причому чайник виявився зухвалий настільки, що кожного разу, коли я його включаю, всі інші електроприлади гаснуть. Електрики запропонували поміняти чайник або проводку. Доведеться міняти в квартирі проводку. Не можу ж я відмовитися від чайника з таким корпоративним кольором і характером».

Ватажок українського клубу Максим Лєдокол Бахматов, який повернувся з третього фестивалю «Камеді Клан», також турбується домашнім затишком. «Я, нарешті, переселився у свій будинок! Після початку будівництва, коли ми продали свою квартиру й «поневірялися» по друзях, — це справжнє свято. Тепер залишилися приємні дрібниці й придбання, якими із задоволенням займеться дружина. Я ж купив головне — двох красенів-алабаїв. Це такі величезні собаки-вовкодави. Абсолютно незвичайні істоти! І до речі, їхній вивіз із середньої Азії прирівняний до контрабанди».

І поки клабники одомашнювалися, Назар Житкевич вирішив перевірити силу не тільки своєї волі, але й кісток і м’язів. Гра в пейнтбол обернулася для нього: а) пораненням; б) пропущеним виступом, про що, як відомо, ллє гіркі сльози кожний резидент. Житкевич: «Минулого тижня розвіяв для себе міф про те, що пейнтбол — це «іграшкова войнушка». 8 травня грали з хлопцями всі разом. Мене так сильно поранили, що два дні лежав удома, до того ж довелося пропустити виступ. Хоч я найслабший резидент».

Вероніка ФРАНКО
Газета: 
Рубрика: