Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Мир вашому дому!»

На «1+1» в деталях розкажуть про український прем’єрний фільм режисера Володимира Лерта
20 жовтня, 2017 - 13:36
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Вночі з 22 на 23 жовтня о 01.10 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про український прем’єрний фільм режисера Володимира Лерта «Мир вашому дому!».

Йдеться про екранізацію збірки оповідань єврейського письменника Шолом-Алейхема «Тев’є-молочар», свого часу адаптованої драматургом Григорієм Горіним для сцени.

На екрані — українське село початку ХХ століття. Тев’є-молочар живе в маленькому селі. Він бідний і вірить, що єдиний шанс уникнути злиднів для його доньок — це вдале заміжжя. Тев’є приймає вигідну пропозицію від свата, але доньки мають інші наміри. Таким чином, перед нашими очима розгортається трагікомедія з усіма її ознаками. В картині «Мир вашому дому» головну роль, услід за знаменитою виставою київського театру ім. Івана Франка «Тев’є-тевель» мав виконати незабутній Богдан Ступка, але не склалося, великий актор завчасно пішов із життя...

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки: британський детективний трилер «Сніговик», американська військова драма «Відважні», французька комедія «Паранормальний обмін», американсько-фантастичний трилер «Скайлайн 2», німецько-британська анімація «Ми — монстри» й американський горор «Пила 8».

Володимир ВОЙТЕНКО
Газета: 
Рубрика: