Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Припутні»

на «1+1» — ексклюзивне інтерв’ю з режисером Аркадієм Непиталюком про його дебютний фільм
22 вересня, 2017 - 13:50
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Вночі з 24 на 25 вересня о 01.55 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» в розмові Володимира Войтенка з режисером Аркадієм Непиталюком ітиметься про його дебютний повнометражний фільм «Припутні», що виходить до широкого українського прокату 28 вересня.

За жанровим визначенням самих авторів — це «житейська комедія під Воплі Відоплясова». Сюжет розгортається з того, що на одній із автобусних зупинок Ніжина провінційний таксист Юра випадково натрапляє на молоду дівчину Свєту. Свєта та її мати спокушають Юру певною сумою грошей на поїздку до Припутнів — забутого Богом і людьми села. Через неймовірний збіг обставин Юра змушений залишитися у Припутнях — тепер взагалі невідомо, коли він дістанеться додому. Лише наступного ранку ми дізнаємося, до чого призвела випадкова зустріч Юри зі Свєтою на автобусній зупинці.

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про фантастичний трилер «Коматозники», реж. Нільс Арден Оплев, біографічну драму «На глибині 6 футів», реж. Скот Во, напівтрилер, напівбойовик «Американський убивця», реж. Майкл Куеста, та китайську анімацію «Їжак Бобі: Колючі пригоди». А ще в програмі ітиметься про глобальну інтерактивну подію під назвою Мангетенський кінофестиваль короткометражок.

Окрім усього цього, портрет Брижіт Бардо — французьку акторку, фотомодель і співачку, яку вважають провісницею сексуальної революції другої половини ХХ століття. Насамкінець — телеесеї про американського актора, режисера, продюсера і Супермена Кристофера Рива та американську акторку Ґвінет Пелтроу.

Володимир ВОЙТЕНКО
Газета: 
Рубрика: