Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Супершик» від Камілли

Британські медіа — про відвідини герцогинею Корнуольською іподрому Аскот
26 листопада, 2021 - 10:46
ФОТО РЕЙТЕР

«Камілла — зірка шоу під час фантастичного дня перегонів в Аскоті», «Герцогиня Камілла виглядає дуже шикарно у твідовому пальто і чоботях на Ascot» — такими і подібними фразами написали днями про герцогиню Корнуольську британські видання. Щойно повернувшись із королівського туру по Близькому Сходу разом із чоловіком принцом Чарльзом, герцогиня Корнуольська провела день із молодими вершниками з Брікстона в Аскоті.

Вона відвідала в суботу іподром Аскот, щоб популяризувати роботу Ebony Horse Club — благодійної організації, президентом якої є з квітня 2009 року, написав ресурс royalcentral.co.uk. Клуб має громадський центр верхової їзди в Брікстоні, а благодійна організація була заснована ще 1996 року. Місія Клубу полягає в тому, щоб використовувати коней для покращення освіти, життєвих навичок, добробуту та прагнень молодих людей із неблагополучних спільнот у Ламбеті, зазначалося в повідомленні.

«Герцогиня Корнуольська запросила молодих вершників із тихих вулиць Брікстона у внутрішнє святилище королівського спорту в Аскоті, — так написало про цю подію видання Evening Standard. — Молоді жокеї з неблагополучних сімей, які навчилися верхової їзди в Ebony Horse Club у неблагополучному районі південного Лондона, приєдналися до Камілли в королівській ложі, щоб подивитися перегони, і отримали VIP-екскурсію по трасі». У повідомленні йшлося, що Камілла, яка є президентом клубу, попросила деяких молодих людей оцінити найкращого коня на перегонах. Вона також запросила ширшу групу студентів приєднатися до неї, щоб вручити призи жокею-переможцю та найкращому тренеру другого дня забігу, Ebony Horse Club Steeple Chase. «Поряд з нею також були Хадіджа Мелла, випускниця клубу Ebony, яка 2019 року стала першою британською мусульманкою-жокеєм, котра виграла перегони, і 16-річна О’Шейн Марш, яка також починала в Ebony і зараз тренується як жокей після перемоги в перегонах на поні в Аскоті два роки тому», інформує www.standard.co.uk.

ФОТО РЕЙТЕР

Також після перегонів Камілла дала інтерв’ю з ведучому перегонів ITV Олі Белл про те, як прихильники цієї індустрії об’єдналися, щоб створити синдикат, який підтримує Ebony Horse Club — синдикат Friend of Ebony. Виступаючи на ITV, Камілла сказала: «Я відчуваю величезну гордість. Це так чудово». Вона додала: «Я думаю, що кожен із дітей, які були тут сьогодні, провели фантастичний день. Сподіваюся, що в майбутньому серед них з’являться жокеї-початківці», цитує її royalcentral.co.uk.

А от про шикарний вигляд герцогині найбільше написало видання www.hellomagazine.com: «Надійне пальто від Роя Аллена — «кантрі-шик», що має витончений кльош на талії та замшевий комір. Герцогиня поєднала його з яскравою білою сорочкою, відповідною спідницею і парою коричневих чобіт до коліна. Вона доповнила образ невеликою сумочкою темно-коричневого кольору та світло-коричневою шапкою з хутряною обробкою Lock & Co за 220 фунтів стерлінгів... Камілла увиразнила свій образ легким макіяжем і ніжною рожевою помадою... Герцогиня Корнуольська виглядала елегантно». Також видання зазначило, що в цьому твідовому пальто Каміллу бачили вже неодноразово: «вперше вона була помічена в ньому на перегонах в Челтнемі в 2014 році. Вона також надягла його 2019 року, коли супроводжувала принца Чарльза на ранковій службі в церкві Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі».

Ольга ХАРЧЕНКО, «День»
Газета: 
Рубрика: