Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

ТЕЛЕЕКСПРЕС

«Спорт-тайм» — у прямому ефірі
21 квітня, 2000 - 00:00

Найближчим часом відбудуться зміни в популярній «інтерівській» програмі «Спорт-тайм». Про сутність нововведень розповідає продюсер спортивного мовлення каналу Олександр Жураховський:

— По-перше, ми змінюємо день і час виходу програми в ефір: тепер вона виходитиме не в суботу вдень, як раніше, а в неділю, після 23-ї години. На наш погляд, «Спорт-таймові» не вистачало оперативної інформації. Ми зможемо поповнити її дефіцит за рахунок результатів спортивних змагань, що відбулися в неділю, яка, як відомо, є спортивним днем. Сьогодні в українському ефірі немає вечірніх спортивних новин, і «Спорт-тайм» заповнить цю нішу.

Програма «Імперія футболу», що полюбилася глядачам, не піде з ефіру, а стане складовою частиною «Спорт-тайму», тим більше, що за всієї різноманітності видів спорту футбол був і залишається для нас пріоритетним.

Змінюється і хронометраж: тепер «Спорт-тайм» триватиме в ефірі 45 хвилин замість колишніх 30.

Також дуже важливим моментом є те, що виходитиме програма в прямому ефірі з повним використанням можливостей останнього. Ми запрошуватимемо в гості до студії спортсменів, тренерів, фахівців зі спорту, а глядачі, зателефонувавши, зможуть поставити їм будь-які запитання. До того ж запускаємо інтерактивний конкурс із безліччю нагород, одержати які можна буде, вгадавши рахунок того чи іншого спортивного змагання.

Ольга ТКАЧ
Газета: 
Рубрика: