Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Усі – до 1905 року випуску

В автопробігу Лондон — Брайтон цьогоріч узяли участь понад 320 автівок
12 листопада, 2021 - 11:02
ФОТО REUTERS

Пробіг машин-ветеранів від Лондона до Брайтона — це найтриваліший у світі автомобільний захід, який проводиться на відтинку між Лондоном та Брайтоном, Англія. Щоб пройти кваліфікацію, автомобілі-учасники мають бути побудовані до 1905 року. Це також найбільший у світі збір автомобілів-ветеранів. Цьогоріч на дорогу вийшли понад 320 класичних автомобілів, пише uk.news.yahoo.com.

Цей знаковий етап найтривалішої автомобільної події у світі відбувся в неділю, 7 листопада 2021 року, і був присвячений 125-й річниці знаменитого забігу Emancipation Run у листопаді 1896 року, повідомили на офіційному сайті www.veterancarrun.com. Тоді група любителів водіння вирушила в подорож, щоб відзначити підвищення швидкості з 4 до 14 миль на годину.

Транспортні засоби, які взяли участь у цьогорічній події, проїхали той самий 60-мильний маршрут між столицею країни та морським курортом.

На фото: Учасники забігу автомобілів-ветеранів від Лондона до Брайтона перетинають Вестмінстерський міст у Лондоні, Великобританія, 7 листопада 2021 року. Фото Рейтер

Газета: 
Рубрика: