Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

В Інтернеті буде свій «Епіцентр»

16 липня, 1999 - 00:00

Програма В'ячеслава Піховшека «Епіцентр» нещодавно вийшла в ефір на каналі «1+1». Головним її завданням автор і ведучий В'ячеслав Піховшек вважає вплив на хід президентських виборів, які проходитимуть у жовтні 1999 року. Тема кожної передачі — політична подія, її контекст, безпосередньо пов'язаний із виборами.

Природно, що гостями студії вже були й будуть політичні діячі, котрі мають безпосереднiй стосунок до виборів. Їхніми опонентами виступають провідні українські й зарубіжні журналісти найширшого політичного спектра.

Програма має яскраво виражену телевізійну специфіку (вона робиться у формі ток-шоу, журналістського прес-клубу), при цьому спостерігається зростаючий інтерес до «Епіцентра» з боку глядачів (потенційних виборців) і з боку ЗМІ. Саме для надання найточнішої інформації при посиланнях на програму й Центр незалежних політичних досліджень і створюється сайт в Інтернеті. На ньому знаходитимуться як інформація про творців програми, так і архіви й анонси передач. Відвідувачі сайта програми «Епіцентр» матимуть можливість висловитися з приводу переглянутої передачі, а також виказати своє ставлення до проблеми, що обговорюється. В архіві випусків зберігатимуться описи сюжетів, показаних у програмі, та їхній відеозапис. Розробку (дизайн) сайта здійснив відділ дизайну каналу «1+1» за технічної підтримки Аrmitage's Studiо. Адреса, найвірогідніше, буде такою: http:// epicentre.lplusl.net, а також буде посилання з сайта каналу «1+1», http://www.lplusl.net.

Інф. «Дня»
Газета: 
Рубрика: