Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Як треба бігати...

Показала Кейт Міддлтон під час благодійного спортивного заходу
28 лютого, 2020 - 11:46
Як треба бігати... показала Кейт Міддлтон під час благодійного спортивного заходу

На фото Кейт Міддлтон, змагалась із зіркою команди GB Джессікою Енніс-Хілл, під час візиту на спортивний захід у Лондоні.

Герцогиня приєдналася до спортсменів, які брали участь у легкоатлетичних змаганнях, і зустріла батьків та опікунів спортсменів, яких фінансує компанія SportsAid, щоб дізнатися більше про виклики, з якими вони стикаються.

Кейт також вислухала панельну дискусію за участю спортсменів, батьків та опікунів, де згодом і сама  виступила з промовою, в якій оцінила роботу SportsAid у підтримці сімей: SportsAid — яскравий приклад того, як організації можуть вислухати сім’ї, і надати найкращу можливу підтримку для розвитку дітей».

«Від імені SportsAid я хотіла би подякувати всім батькам та опікунам, які відіграли чи відіграють їхню роль у розвитку молодих спортивних талантів цієї країни», — додала вона.

SportsAid допомагає молодим британським спортсменам та жінкам, які прагнуть стати наступними олімпійськими, паралімпійськими та чемпіонами світу.

Благодійна організація щороку підтримує понад 1000 спортсменів, переважна частина людей віком від 12 до 18 років, допомагаючи фінансово, щоб покрити витрати на навчання та змагання.

Більшість молодих спортсменів також дуже покладаються на своїх батьків та опікунів, які часто є «командою, що стоїть за командою», забезпечуючи фінансову, матеріально-технічну та практичну підтримку.

SportsAid проводить заняття як для спортсменів, так і для членів їхніх сімей, дозволяючи батькам та опікунам зустрічатися одне з одним, ділитися своїми історіями та досвідом, а також користуватися можливостями, які може надавати благодійна організація. Герцогиня стала покровителькою організації у 2013 році.

ФОТО РЕЙТЕР

Аліса ПОЛІЩУК, «День»
Газета: 
Рубрика: