Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Результати Попередніх ТОРГІВ:

5 листопада, 1999 - 00:00

Лот №1 (98 у.о.) — про те, як завдяки нескінченним «хитанням» лідера соціалістів Мороза «канівська четвірка» таки розвалилася — куплений Нікколо Макіавеллі. Він сказав: «З приводу історії з «К-4» я можу повторити свою думку, яку висловлював про державців, і у якій слово «державцi» цілком можна замінити словом «політики». А саме: «Презирство державці викликають непостійністю, легковажністю, легкодухістю та нерішучістю». У випадку з «К-4» Сан Санич максимально проявив дві із вищенаведених якостей: непостійність і нерішучість. Спочатку він прийняв формулу «3+1», потім підтримав Марчука, а потім повідомив про власну «самостійність». Протягом двох днів міняти своє рішення тричі — це занадто. Так що головний ворог Мороза не Кучма (за його твердженнями), а він сам».

Лот №2 (51 у.о.) — про те, як Ткаченко заявив, що «Президент під час пуску в дію газових об'єктів запалює факели, під якими зарито газові балони. Закінчується газ у балоні — гасне факел» — придбано бароном Мюнгаузеном. «Мені завжди подобалися подібні ідеї, — прокоментував він, — качок із димаря вполювати, себе за волосся із болота витягти... До яких тільки трюків не вдаватимешся, щоб довести СВОЮ ПРАВДУ. І підтвердити власну репутацію — найправдивішої людини у світі».

Лот №3 (67 у.о.) — про те, як відомий акордеоніст Ян Табачник признався: «Я хочу мати ще дочку. Ось тільки діти у мене народжуються виключно при Кучмі» — куплений самим Яном Петровичем. Якщо інші на кін зараз ставлять лише питання суспільного устрою, то Ян Петрович ще й свою розмножувальну функцію. Поки що на заваді його сімейному щастю стоїть Петро Симоненко.

*У лотах використано інформацію агентства Інтерфакс-Україна, газет «Столичные новости» і «Комсомольская правда»

Газета: 
Рубрика: