Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Результати Попередніх ТОРГіВ:

28 травня, 1999 - 00:00

Лот №1 (75 у. о.)

— про те, як на Леоніда Даниловича найшла істерична самовпевненість і він заявляє на кожному розі, що його обов'язково переоберуть на другий термін, та ще й у першому турі, мовляв, я і тільки я ваш майбутній президент, — купив письменник Жванецький. У нього є приятель, який любить безперервно запитувати: «Я — геній? Скажи, геній?!» — «Геній, геній, — заспокоює його письменник, — іди додому...»

Лот №2 (67 у. о.)

— про те, як пан Кучма повідомив, що бажає бачити мером Києва О. Омельченка (сподіваючись, зрозуміло, на підтримку у відповідь) у той час, як на користь Олександра Олександровича зняв свою кандидатуру на пост мера невтомний борець із мафією Григорій Омельченко з умовою, що обидва вони будуть співпрацювати під «загальнополітичним лозунгом обрання нового українського президента», — придбаний давньогрецьким богом віроломної війни Аресом (він же Марс). Він із великою симпатією стежить за діями О. Омельченка. «Я також люблю, знаєте, — усміхнувся бог, — після укладення перемир'я — тут же його порушити... Потрібного результату досягаєш набагато швидше. Адже у війни, чи то вона традиційна — з пращами і дротиками, чи то — передвиборна — з листівками-обіцянками, закони перемоги однакові». Вважатимемо це приватною думкою Ареса, з якою можна не погоджуватися.

Лот №3 (43 у. о.)

— про те, як фірми із виробництва сигарет влаштовують антитютюнові кампанії з цинічними лозунгами в стилі «Курити? Хіба це цікаво!» — придбаний фірмою, що торгує автомобільними покришками. Її рекламний ролик звучав так: «Якщо вам не потрібні чудові, легкі й пружні автомобільні покришки, ніколи не телефонуйте нам за номером 923-74-85...»

* У деяких лотах була використана інформація агенції Інтерфакс-Україна.

Газета: 
Рубрика: