Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Безсмертний як законодавець мод

2 листопада, 2005 - 00:00

«Народний cоюз «Наша Україна» пропонує перенести святкування річниці помаранчевої революції з 21 листопада (понеділок) на 20 (неділя). Таке рішення було прийнято на засіданні робочої групи НСНУ з відзначення річниці революції, повідомляє прес-служба партії. «Річниця революції — це день свободи і прояву великої сили українського народу, день тих, хто вийшов на вулиці проти неправди. Це в першу чергу день вільного українця, а не політиків», — цитує прес-служба голову ради НСНУ Романа Безсмертного. Р.Безсмертний висловив переконання, що «в цей день до Києва з’їдеться більшість революціонерів, а помаранчеві шарфи знову будуть у моді». Також запропоновано відтворити стиль «сцени революційного Майдану».

«Зі сцени мають лунати виступи лідера Віктора Ющенка і тих голів партій, хто виступив на його боці під час помаранчевої революції», — йшлося на нараді. Там також наголошувалось на необхідності участі у заході всіх політичних облич Майдану, в тому числі Юлії Тимошенко. Учасники наради «дійшли висновку, що Майдан ділити не можна, оскільки це насамперед день тих, хто відстояв свій вибір, день свободи України», повідомила прес-секретар Р. Безсмертного Тетяна Мокріді. За її словами, віце-прем’єр дав доручення Володимиру Філенку й Тарасу Стецьківу провести переговори з Юлією Тимошенко про те, щоб вона також узяла участь у святкуванні. «Поки що відповіді Юлії Тимошенко немає», — зазначила прес-секретар.

За повідомленням прес-служби, сценарна група приступила до розробки варіантів сценарію проведення заходу. Про час і сценарій проведення громадськість поінформують.

Газета: 
Рубрика: