Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Той, що стоїть за Дніпро

24 травня Геннадію КОРБАНУ виповнилося 46 років
24 травня, 2016 - 19:25
ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

«Мені пощастило, — пише у себе в «Фейсбуці» народний депутат Ігор Луценко. — У 2014 році я познайомився з революціонером та патріотом Корбаном, й іншого Корбана, крім революціонера і патріота, я не знаю. Все те, що йому «шиють» зараз — невелике приниження великих мародерів, легке знущання над тяжкими зрадниками — за це Донцов, Сціборський, Бандера і Шухевич нагородили б Корбана. Ще все буде. З днем народження!».

Після того Геннадій Корбан фактично увірвався в політику, очолив партію УКРОП, зарекомендувавши себе як принциповий опозиціонер, він зрештою потрапив у лещата «розборок». На жаль, минулий рік довів, що влада ладна тримати бандитів і поліцаїв Кремля на свободі, а того, хто в найскрутніший для країни час не шкодував ні сил, ні коштів, відбиваючи російську агресію, кидати до буцегарні та не соромлячись демонструвати розправу над політичним опонентом.

«Я часто згадую нашу першу зустріч, нашу розмову, спільну роботу і допомогу... — це вже пише на «ФБ» Євген Терехов (Джексон). — За цей проміжок часу було дуже багато чого, гарного і далеко не дуже... Ви стали для мене наставником, вчителем, другим батьком, другом... Я вдячний Богу за знайомство і дружбу з Вами... Я вдячний Вам, Ви дуже багато чого навчили мене... Хочу побажати Вам здоров’я, сил, терпіння, любові і завжди вірних вам друзів!!! З Днем Народження, Геннадій Олегович!!!». При цьому як би влада не відносилась до Корбана, соціальні мережі насичені вітаннями на його адресу.

Валентин ТОРБА, «День»
Газета: 
Рубрика: