Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«День» чекаю завжди з нетерпінням

9 жовтня, 2015 - 13:42
ФОТО АРТЕМА СЛIПАЧУКА / «День»

Шановна Ларисо Олексіївно!

Хочу зауважити, що газету «День» я чекаю завжди з нетерпінням. Читаю, буквально кидаючи все, чим займаюся. Відразу дивлюся першу й останню сторінки кожного номера. Зауважу, що газета «День» має привабливий зовнішній вигляд. Він змушує на себе одразу звернути увагу. По-перше, у світлинах і підписах привертають увагу важливі теми світових подій. Якість і чіткість світлин, злободенність тем подій, що відбуваються у світі, точність заголовків до подій. Ми дізнаємося завжди щось особливе, нове про міста, про столицю особливо.

Висвітлює газета те, що ми ніколи не могли б знати. Особливо про Київ і його непомічені глухі місця. Засєда відкрила себе не лише в індивідуальних темах про все і зразу, але і як майстер в описі цікавих міських куточків. А як своєчасно і красиво описує газета про козацтво, історію, культуру, перемоги, замки України... А як красиво і привабливо описують автори-співробітники газети багато подій у своїх кореспонденціях. Важко виділити авторів, але відзначу Ігоря Лосєва. Я чекаю його матеріалів п’ятнично-суботнього номера. Чекаю ваших із Засєдою описів цікавих тем. Я по-новому пізнав Торбу — автора багатьох матеріалів і Засєду, не лише за їхніми фото, які міняються, в газеті «День».

Це став робити і автор Дмитро Десятерик, а його всілякі теми... А як просвітив читачів учень 11-Б класу з гімназії №59 Володимир Мулярчук, розповівши про Дюнкерка і козаків. Це відкриття, я думаю, не лише для мене.

А Сергій Грабовський! Усі автори цікаві та гідні, варто говорити про їхні імена. Талановиті у висвітленні цікавих тем і описі подій. Спасибі їм і вам як редакторові газети «Дня» за таку потрібну для просвіти простих людей у питаннях нашої української історії.

Микола КОТОВ, Дніпродзержинськ
Газета: 
Рубрика: