Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

ДОПОМОЖIМО ОДИН ОДНОМУ!

2 грудня, 2000 - 00:00


«День» вже став виданням, яке не лише читають. Виявилося, що завдяки «Дню» наші читачі і знайомляться, встановлюють контакти, і навіть допомагають один одному. Цьому сприяють публікації ваших листів, проведення різних конкурсів, дискусії, що ведуться на наших сторінках. Не рідкість у нашій пошті й листи від читачів із далекого зарубіжжя, в яких вони звертаються по допомогу до українських читачів «Дня». Ми завжди уважно ставимося до таких прохань і публікуємо їх, вважаючи, що серед нашої широкої читацької аудиторії знайдуться ті, хто зацікавиться пропозиціями авторів таких листів. Сьогодні ми друкуємо два листи, що прийшли до редакції електронною поштою зі Швейцарії й Канади.

Я — архітектор і дизайнер, живу неподалік від Лозанни, на Женевському озері. Моє хобі — колекціонування автомобільних номерних знаків з усіх країн світу. Зараз у моїй колекції понад 35000 цих знаків. Близько 120 знаків мені надіслали глави держав, міністри, губернатори, сенатори, мери та інші важливі персони.

Для моєї наступної великої виставки, яка відбудеться в знаменитому Міжнародному музеї автомобілів у Женеві, я хотів би знайти декілька автомобільних номерних знаків з України. Мене цікавлять будь-які, нові чи старі — не має значення. Якщо ваша газета опублікує мій лист, можливо, у кого-небудь із ваших читачів знайдуться старі номерні таблички для мене?

Моя адреса: Jean-Jacques Potylo-Glanzmann, P. O. Box 1217 CH-1001 Lausanne, Switzerland.

Адреса електронної пошти: [email protected]

Жан-Жак ПОТИЛО-ГЛАНЗМАНН, Лозанна, Швейцарія

Я живу в Канаді, в місті Альберта, і навчаюся у восьмому класі. Зараз я працюю над доповіддю про Україну для школи. Можливо, хтось із читачів «Дня» міг би надіслати мені для цієї доповіді зразки українських поштових марок, листівок і монет, а також мініатюрний прапор вашої країни?

Моя поштова адреса: Kailee Phillips, 157 Rose Heaven Drive, Fort McMurray Alberta, T9H 3P1 Canada

Кайлі ФІЛЛІПС, Канада

Газета: 
Рубрика: