Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Про що б ви хотіли запитати журналістів

31 серпня, 2002 - 00:00

За два тижні «День» відзначатиме своє шестиріччя. І ми впевнені, що це свято не лише для колективу редакції, але й для сотень тисяч наших друзів — читачів. Як ви пишете, для багатьох із вас наша газета стала місцем спілкування, а також другом і порадником. Ваші листи друкуються на шпальті «Пошта «Дня», а дехто вже став нашим постійним автором. Без перебільшення можна сказати, що ми робимо «День» разом. Напевне, у вас виникали запитання: як робиться «День», яка специфіка праці журналістів і фотокорів, як вони шукають теми, готують матеріали, як верстається газета, нарешті, чому ми обрали саме професію журналіста? Запитань, як ми розуміємо, багато, і ми вирішили надати вам можливість поставити їх творчому колективу редакції.

Сьогодні ми оголошуємо для наших читачів акцію «Про що б я хотів запитати журналістів «Дня». Запитання можуть бути найрізноманітнішими, навіть провокаційними. Розуміючи, що «День» читають і наші опоненти, ми готові відповісти й на їхні запитання. Єдине прохання — зазначити, кому конкретно вони адресовані. Ми сподіваємося, що ви використаєте унікальну можливість зазирнути «по той бік» газетної шпальти.

Відповіді журналістів «Дня» будуть надруковані у святковому випуску газети 13 вересня. Впевнені, що вас здивує ступінь відкритості, на який ми здатні.

Тож ми чекаємо ваших запитань до 7 вересня за адресою: 04212, Київ-212, вул. Маршала Тимошенка, 2л; e-mail: [email protected]. Обов’язково зазначте «Запитання до журналістів».

Ваш «День»
Газета: 
Рубрика: