Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Як я пропагую «День»

23 травня, 2014 - 13:58

Шановна редакціє!

Я щорічно і щоденно популяризую в різні способи цю чесну, правдиву, об’єктивну газету. Не маючи грошей на ліки, я, в різні способи заробляючи (здаємо склотару чи макулатуру), передплачую Вашу і нашу газету в села, міста з тією метою, щоб про неї знали. Так я передплатив газету зі своєї пошти на місяць у село Бородаївка. Так зробив я і в м. Кривий Ріг, і в с. Преображенка. Крім того, я висилав свої передплачені газети в м.Токмак, с. Стульневе, м. Кам’янку Запорізької області. Бо всюди засилля зрадників-симоненків або інших неукраїнських газет.

Я став собі передплачувати газету «День» російською мовою. Прочитавши її, одразу віддаю читати жителям навколишніх будинків. Прошу людей роздати чи несу сам. Особливо хочу, щоб газету дали антиукраїнцям чи обдуреним пропагандою з газет комуністів. А їх у нас в області та районі ой як багато. Українських газет нема. Є одна міської ради «Відомості». А «Знамя Дзержинки», «События» і партійні обласні, що видають комуністичні депутати навіть безкоштовно, то все брехливі видання. Їх у місті три, а в області, під різними назвами, — до чотирьох.

Я даю газети в місцеву «Просвіту», центральну бібліотеку. У бібліотеці на мою вимогу її на рік передплачують. Наприкінці року я роблю запит-рекомендацію з вимогою, щоб у закладі були такі-то видання. Відправляю його в бібліотеку та міськвиконком. Дають відповідь, що все передплатити не можуть, але дещо передплачують. Тож пропагую «День» як можу. На відправлення в села і міста я витрачаю 6-8 грн, але я роблю це, бо хочу, щоб передові ідеї газети «День», ідеї редактора Л. Івшиної втілювалися в життя всюди в Україні, бо все повинно працювати на добро, правду, підтримку незалежності нашої держави і покращання життя людей.. Щоб було справді покращання, а не обман людей, як це робили Янукович і Азаров.

Микола КОТОВ, Дніпродзержинськ
Газета: 
Рубрика: