Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

15 нагород

Національна збірна зібрала «медальний урожай» на чемпіонаті Європи з підводного спорту
4 липня, 2019 - 10:52
ФОТО НАДАНО ФЕДЕРАЦІЄЮ ПІДВОДНОГО СПОРТУ УКРАЇНИ

Із 25 червня до 2 липня в грецькому місті Яніна проходив чемпіонат Європи з підводного спорту (плавання в ластах). За підсумками першості, у скарбничці національної збірної України 15 нагород, сім із яких — найвищого ґатунку, повідомляє http://dsmsu.gov.ua.

Тричі на першу сходинку континентального п’єдесталу підіймався Олексій Захаров, який був найшвидшим на дистанціях 400 м, 800 м і 1500 м у ластах. Титули чемпіонів Європи завоювали також: Єлизавета Вакарева (400 м, у ластах), котра також стала бронзовою призеркою на двохсотметрівці в ластах, і Денис Грубнік (400 м, підводне плавання з аквалангом).

Данило Колодяжний зібрав повний комплект нагород. Він став кращим на стометрівці в біластах, здобув «срібло» на 50 м у біластах і замкнув трійку лідерів на дистанції 200 м у біластах.

Кращою була українська команда у складі Єлизавети Вакаревої, Крістіни Мусієнко, Олексія Захарова та Олександра Одинокова у змаганнях змішаної естафети.

Срібними призерами чемпіонату стали Ірина Пікінер (50 м, у біластах) та Євген Степанчук (100 м, у біластах). Двічі українська жіноча команда завойовувала віцечемпіонські титули змагань і здобувала срібні нагороди в естафетах (4х100 м, 4х200 м).

Вікторія Уварова здобула до активу збірної бронзову нагороду на дистанції 100 м у ластах.

Газета: 
Рубрика: