Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Ані Лорак до 24 років заміж не можна!

10 квітня, 1999 - 00:00

Чутки про заміжжя Ані Лорак виявилися надто перебільшеними. Виявляється, за контрактом, підписаним ще у 15 рокiв, вона зобов'язалася не зв'язувати себе узами Гiменея аж до 24 років!

Про це потурбувався її продюсер Юрій Фальоса. І вчинив, може, й жорстоко, але на користь справі. Любов та всякі інші зітхання на лавочці це — чудово, але коли Бог дав красивий голос, то його повинні чути мільйони, а не тільки один єдиний. А розмови про весілля з'явилися через «просочування інформації». Нині співачка закінчує монтаж нового кліпу «Чуже місто» (музика В'ячеслава Лещенка, слова Юрія Фальоси). Зйомки проходили в Нью-Йорку. Згідно із задумом режисера Євгена Митрофанова, Кароліна блукала вулицями, задивлялась на вітрини магазинів. А там весільні сукні. Будь-яка дівчина не відмовиться приміряти таке. Хтось побачив. По секрету поділився новиною, й пішло-поїхало!

Насправді співачці ніколи роздивлятися. Вчиться на другому курсі режисерського факультету Національного університету культури й мистецтв. Підготувала сольну програму «Я повернусь». З нею вже ознайомились глядачі Черкас і Рівного. 8 березня, в Міжнародний жіночий день, їй присвоєно звання заслуженої артистки України. Радісну подію вона відзначила в тісній, невеликій компанії друзів. Перед Великоднем повернулася з Москви, де домовлялася про зйомки ще декількох нових пісень. На свята піде до церкви. Обов'язково розписує «крашанки» й пече паски. На сцену Ані Лорак вийде 14 квітня у Палаці «Україна», вона братиме участь у благодійному концерті «Здорова нація — міцна держава», організованому Всеукраїнським фондом Олександра Шалімова.

Тетяна ПОЛІЩУК, «День»
Газета: 
Рубрика: