Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Будемо стригти під Сергія Звєрева

22 квітня, 2003 - 00:00

З Сергієм Звєревим підписано контракт строком на п’ять років про проведення ним майстер-класів для студентів Академії. І Сергій уже провів перші з них у нинішній свій приїзд. Основним завданням своїх майстер-класів кутюр’є називає прищеплення українським студентам нових методик і техніки, яка застосовується в індустрії моди.

Крім того, з ініціативи співаючого ректора на базі університету буде проведено шоу, в якому візьмуть участь кращі моделі з Росії та України. Його натхненники одноголосно запевнили, що це буде яскраве видовище з елементами майстер-класу і при цьому ексклюзивним. Складатиметься шоу з кількох відділень, різнохарактерних дійств. До речі, у глядачів буде можливість побачити модельєра зачісок в іпостасі модельєра одягу. На базі авторської лабораторії Сергія Звєрева вже досить давно створюються вечірні сукні та чоловічі костюми. І Звєрев готовий представити свою колекцію на суд київській публіці.

Приємно, що Михайло Поплавський надає молодим шанс вчитися в найкращих. Утім, і в своїй вітчизні пророки не перевелися. Українська школа перукарів відома в усьому світі. Найяскравіші її представники — В’ячеслав Дюденко і Наталія Балабанова — переможці безлічі міжнародних конкурсів. У тому числі й своєрідного перукарського «Оскара» в Парижі.

Юрій ЗЕЛІНСЬКИЙ, «День»
Газета: 
Рубрика: