Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Два побачення з Агілерою

Уперше в нашій столиці пройдуть гастролі відомої співачки
9 жовтня, 2008 - 00:00
КОЖНА ПОЯВА ГЛАМУРНОЇ КРІСТІНИ АГІЛЕРИ НА ПУБЛІЦІ НЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ НЕПОМІЧЕНОЮ

Американська поп-діва Крістіна Агілера підготувала сюрприз своїм фанам: замість одного концерту вона виступить двічі (20 жовтня у Палаці спорту, а 21 жовтня на головній сцені нашої країни — у Палаці «Україна»).

За словами організаторів туру, Агілера приїде до Києва за кілька днів до свого шоу, щоб адаптуватися й познайомитися з визначними пам’ятками Києва. Поки Крістіна відпочиватиме й відкриє один з модних бутіків, де представить свої парфуми Inspire, її команда (близько 60 осіб) встановить обладнання для шоу (має прибути шість фур).

Як повідомив Марк Зуревінський з концертного агентства Viva Art, на концерті в Києві співачка виконає свої найкращі хіти, зокрема, з останнього альбому Back to Basics: «Українська публіка може розраховувати на музичні сюрпризи. 90% концерту Крістіни — це всім відомі пісні, а решта — побачите й почуєте самі».

Нагадаємо, Крістіна Марія Агілера народилася 18 грудня 1980 року в Нью-Йорку, США, в сім’ї ірландки й еквадорця. Перші п’ять років свого життя, поки батьки не розлучилися, Крістіна говорила іспанською. Вона брала участь у різних фестивалях. У Японії заспівала дуетом з місцевою поп-зіркою Keizo Nakanishi пісню All I Wanna Do, що стала хітом, і знялася в кліпі до цієї композиції. Її пісня Genie in a Bottle здобула перше місце в поп-чартах, а відеокліп до композиції посів на MTV четверту сходинку в Total Request Live. Критики вихваляють Агілеру за гнучкість її голосу й упевнене поводження з різними музичними стилями, тоді як публіка, що купує альбом, сприяла тому, що CD посів за продажем перше місце (до кінця року альбом став чотири рази платиновим). У лютому 2000 року співачка отримала Grammy в номінації «Найкращий дебютант». На церемонії вручення Blockbuster Awards Крістіна здобула дві категорії — «Найкращий новий артист» і «Улюблений поп-сінгл» за Genie in a Bottle.

Її перший іспаномовний альбом Mi Reflejo нагадав публіці про походження співачки. Крістіна провела масштабне турне Південною Америкою, Мексикою й Пуерто-Ріко, під час якого співала свої іспанські пісні під акомпанемент ріжків. У альбомі My Kind of Christmas прозвучав її дует з Доктором Джоном. Диск Агілери під назвою Silent Night має «побратима» іспанською мовою Noche de Pas. Більшість його пісень — класичні балади. Останній альбом співачки називається Back to Basics — саме хіти з нього Крістіна Агілера виконає в Києві.

До речі, в січні цього року співачка стала мамою. Поява сина, якого назвали Максом Лайроном, багато в чому змінила життя Крістіни, незмінним залишився лише її гламурний образ. «Знаєте, я ніколи не припускала, що моє життя буде таким прекрасним. Навіть мріяти про таке собі не дозволяла, — каже Агілера. — Кожного ранку прокидаюся з відчуттям щастя й шепочу собі: «Аби тільки це не закінчувалося!»

За словами Зуревінського, зірка є абсолютно невибагливою. Вона попросила організувати харчування тричі на день, доставляти напої в номер і прикрасити її апартаменти та гримерку живими квітами; в її розпорядженні буде автомобіль представницького класу.

За останній рік співачка поміняла свій сценічний імідж на більш зрілий, здивувавши своїх прихильників, однак вона, як і раніше, дуже сексуально виглядає й співає чудово.

Директор концертного агентства «Аншлаг» Олег Ковалевський повідомив, що перед концертом Крістіни Агілери глядачі зможуть продегустувати напої й отримати в подарунок диск співачки.

На розігріві в американської зірки виступить український дует Потап і Настя Каменських.

Аліса АНТОНЕНКО
Газета: 
Рубрика: