Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Феєрверк» голосів!

13 січня знаменитий український секстет ManSound представить вечір для меломанів
11 січня, 2018 - 10:10
ФОТО З FACEBOOK СТОРІНКИ MANSOUND I-PRO.KIEV.UA

У колонній залі Національної музичної академії України відбудеться міжнародний фестиваль Vocal Zone, який пройде у Києві вп’яте. На сцену, крім ManSound, вийдуть ще два колективи — United People (Україна) і Cluster (Італія), повідомляє i-pro.kiev.ua.

Для багатьох слухачів Mansound — це, перш за все,  джазовий вокальний секстет, але сфера творчості співаків і музична палітра групи значно ширше. У доробку секстету — твори різних жанрів. Артисти виконують класичну народну, духовну  та популярну музику в оригінальних аранжуваннях в яскравому ансамблевому чоловічому звучанні.

Нагадаємо, проект Vocal Zone було створено ентузіастами, які цінують стиль a capella.  Фестиваль названий ім’ям «батька» групи ManSound Володимира Міхновецького (1963—2004 рр.) — чудового  композитора, аранжувальника і вокаліста. Він був одним із тих, хто популяризував і розвивав вокальну музику в Україні. За словами організаторів,  проект Vocal Zone  — це продовження справи життя цього прекрасного митця. До речі, чвою історію фестиваль веде з 2006 року. На ньому виступили сотні прекрасних музикантів із різних країн світу: «Піккардійська терція», Jazz Ex, Beauty Band (Україна), BR6 (Бразилія), Rock4 (Голландія), Pitsj (Норвегія), Fool Moon (Угорщина), Perpetuum Jazzile (Словенія), Affabre Concinui (Польща) та багато інших.

Аліса АНТОНЕНКО
Газета: 
Рубрика: