Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Селфі з «Бітлз» – у... Вінниці

До свят у місті розгорнули чимало цікавих фотолокацій
20 грудня, 2017 - 11:43
ФОТО НАДАНО АВТОРОМ

Новорічна Вінниця по-особливому фотогенічна, і городяни цим активно користуються. Розуміючи любов жителів міста до фотографування, до Нового року Вінниця поповнилася новими цікавими локаціями.

У день святого Миколая на майдані Незалежності відбулося відкриття Новорічного містечка, яке працюватиме протягом місяця. На локації розташовані три нових будиночки: «Новорічна майстерня», «Будиночок смаколиків» та «Новорічна Резиденція», облаштовані фотозони та світлова інсталяція.

Під час новорічних заходів у місті працюватиме нова локація — площа Ліверпуль, яку реконструювали в цьому році. Тут встановили будиночок, в якому діє «Вінницька новорічна пошта», а поруч розташували цікаві фотозони, де можна зробити фото із «Бітлз» або ж їхньою «жовтою субмариною».

Оригінально цього року у Вінниці оформили ялинкові базарчики. На восьми локаціях, де можна купити символ Нового року, облаштували креативні фотозони — багато відвідувачів, вочевидь, приходять не так щось придбати, як зробити кілька фото і виставити їх у соцмережі.

Олеся ШУТКЕВИЧ, Вінниця
Газета: 
Рубрика: