Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«То Україна!»

Tabakov із донькою виконали пісню, яка зворушила Європу
19 серпня, 2022 - 11:55

Напередодні Дня незалежності України співак, переможець телепроєктів «Голос країни» та «Шанс» Tabakov (Павло Табаков) представляє патріотичний сингл «То Україна!».
Пісню Павло записав спільно з 11-річною донькою Анастасією та вже встиг виконати її у багатьох містах Франції та Польщі.

«Під пісню «То Україна!» плакали, їй аплодували та підспівували у містах Сен-Жиль, Париж, Варшава, Гданськ, Люблін і не тільки, – розповіла «Дню» промоменеджер проєкту Галина Гузьо. –  Найцікавіше, що навіть слухачі, які не розуміють тексту, в один голос кажуть, що в цій пісні – душа України».

«Я зараз багато їжджу із благодійними концертами на підтримку ЗСУ країнами світу, – говорить Павло Табаков. – Пісня «То Україна!» народилася під впливом слухачів – людей, які після концертів підходять, діляться своєю бідою, тугою за рідним домом, своїми мріями про мирну Україну, яка здолала ворога. «То Україна!» – не просто пісня співака Павла Табакова. Це голос мільйонів українців, які разом зі мною співають її на концертах».

Галина Гузьо нагадує, що від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Tabakov презентував уже кілька прем’єр, написаних під сильними емоціями від війни, – «Забирайся, війна!», «Брате мій, вставай!», «Наш Маріуполь». Усі ці пісні увійшли у тематичні збірки «Пісень війни» 2022 року.

Послухати і подивитися прем’єру «То Україна!» від Tabakov та Анастасії Табакової можна тут:
https://www.youtube.com/watch?v=hTIJM6KxTxQ

Не забарилися й відгуки під Official Video Tabakov & Анастасія Табакова  «То Україна!»:

«Василь Вільганюк Гарний дует! Класна пісня! Молодці!

Наталія Сай Дуже мило, гарно та чуттєво! Доня – молодчинка!

Таня Дякунчак Дуже дякую за пісню, слова, музику і любов до України!

Конончук Марія Ви неймовірно талановиті. Дякую за чудову пісню!!!

Roman Дякую за пісню. Дуже гарний дует.

Сергій Авдєєв Супер».

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»
Фото «Дню» надала Галина ГУЗЬО

Рубрика: