Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Віраж у долі Алли Кудлай,

або Колекція капелюшків для справжньої леді
30 січня, 1999 - 00:00

Наприклад, із Сімферополя вона привезла цілу касету, записану місцевою вчителькою музичної школи Беллою Фомичовою. Особливо сподобалася пісня «Актриса». Кудлай не збентежило, що вона написана російською мовою, і співачка тут же включила пісню до свого репертуару. Швидко зняла кліп, запросивши режисера Людмилу Павловську. Його нещодавно запущено в ефір на всіх телеканалах. Спеціально для кліпу Алла замовила декілька капелюшків на Київській фетровій фабриці. Подивилася в дзеркало — справжня леді! Тепер вона постійна їхня клієнтка. Дизайнери-модельєри складають індивідуальні замовлення. У співачки вже зібралася ціла колекція — близько 100 штук.

Останні років із п’ять Алла проникливо виконувала пісні про нещасливе кохання. Здавалося, сумна тематика прийшла надовго. Однак... в особистому житті знайшовся друг, і в голосі співачки з’явилася надія. Став різноманітнішим репертуар.

Повільно, крок за кроком, Алла Кудлай стає і бізнес-пані. Відкривши минулого року разом із подругою мийку машин, поки що не прогоріли. Узяті в кредит гроші на придбання італійського обладнання вже частково віддали. Клієнти задоволені. Поки їхньому автомобілю дають лад, можна перекусити бутербродами, випити кави і послухати записи співачки. Алла вважає, що бізнес не перешкода творчості, а підмога. У неї вперше за все її творче життя з’явився власний балет і директор. Валерій Астахов не новачок в українському шоу-бізнесі. Тривалий час працював у Павла Зіброва. На підході в співачки декілька нових пісень і, звичайно ж, гастролі.

Тетяна ПОЛІЩУК, «День»
Газета: 
Рубрика: