Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Я вболіваю за наших» — кращий знімок літа

«День» оголошує початок осіннього фотосезону
9 жовтня, 2012 - 00:00
«Я ВБОЛІВАЮ ЗА НАШИХ» / ФОТО КАТЕРИНИ САМОЙЛЕНКО

Літні футбольні баталії в Україні надовго запам’ятаються мільйонам любителів цього виду спорту з усього світу.

Євро-2012 стало хорошою можливістю для України черговий раз відкрити себе цивілізованому світу. Упродовж червня країна фактично жила футболом.

Тому слушною була тема літнього фотосезону «Дня» «Євро і я». Кращі роботи цього сезону, традиційно, на сайті «Дня» визначали самі читачі газети.

Відтак, за результатами народного голосування, перемогла фотографія Катерини Самойленко «Я вболіваю за наших». Саме Катерина і стала переможцем літнього фотосезону!

Друге місце у Павла Паламарчука — за фотознімок «Якась чортівня», а третє — в Марічки Ільїної за роботу «Євро — свято для всієї сім’ї».

«День» вітає переможців та бажає їм якнайбільше яскравих сюжетів та вартісних з мистецької точки зору знімків! Автори найкращих світлин, традиційно, отримають у подарунок календар «Фотосезони «Дня».

Завершивши літній, «День» оголошує початок нового — осіннього — сезону народного фотоконкурсу!

Запрошуємо фотолюбителів цього разу сфокусувати творчу уяву на чарівній красі яскравої осені. Тема нового фотосезону — «Осінній водевіль». Осінь може бути легкою, веселою і комедійною.

Вона може сповнювати оптимізмом і надихати на творчість. Ніби водевіль, осінь складається з видовищ, які кожного вечора різні, ніби незв’язані акти. Надсилайте свої фотографії на електронну адресу: [email protected], відвідуйте сайт «Дня» та голосуйте за найкращі роботи.

Вадим ЛУБЧАК, «День»
Газета: 
Рубрика: