Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Забронюйте собі дату

У Львові на підтримку ЗСУ співатиме гостя з Грузії Ніно Катамадзе
16 серпня, 2022 - 14:08

Про концерт у День Незалежності 24 серпня на підтримку наших захисників зазначено на ФБ-сторінці оркестру Львівської національної філармонії INSO-Lviv: «Забронюйте собі дату – наш оркестр разом з Ніно Катамадзе під батутою Ніколоза Рачвелі дасть концерт у Львівській філармонії».

У дописі йдеться про те, що кошти з концерту підуть для наших хоробрих воїнів: «В цей складний час, час війни, вони боронять нашу незалежність. Ми тут, в тилу, маємо робити все, аби допомогти їм вибороти перемогу та повернутись живими до своїх родин. Віримо, що спільними зусиллями переможемо. Тож кличемо вас прийти в цей день до філармлнії та підтримати своїм придбаним квитком, своїм внеском наших захисників. А ще віримо, що музика здатна зараз лікувати. Чарівний голос Ніно Катамадзе і її енергетика ― фантастичні ліки. Її серце б’ється в унісон з серцями мільйонів українців, її голос – душа Грузії».

У програмі концерту 24 серпня – музика українських та грузинських композиторів, яку в INSO-Lviv називають справжнім культурним кодом наших сильних, незламних народів, що знають ціну волі та свободи.

Цього вечора також прозвучить українська прем’єра твору Reverence to Ukraine грузинського композитора та диригента, Посла доброї волі в ЮНІСЕФ від Грузії Ніколоза Рачвелі. Маестро, який є добрим другом України, даруватиме музику разом з INSO-Lviv за диригентським пультом і за роялем.

Посилання на квитки.

Послухати пісню «Чорнобривці» у чудовому виконанні Ніно Катамадзе можна тут.

Фото з відкритих джерел

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»
Рубрика: