Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Завдяки двом «золотам» у Досі

Ігор Радівілов — найкращий спортсмен березня в Україні
3 квітня, 2018 - 12:02
ФОТО РЕЙТЕР

Спортивного гімнаста Ігоря Радівілова визнано найкращим спортсменом березня в Україні, повідомляє noc-ukr.org. Його особистого наставника В’ячеслава Лаврухіна названо найкращим тренером першого місяця весни.

Підбиваючи підсумки спортивного березня, експертна комісія НОК відзначила чудові виступи українських спортсменів на міжнародних змаганнях з біатлону, дзюдо, карате, спортивної гімнастики, стрільби, фехтування.

Високого визнання НОК удостоєний бронзовий призер Олімпійських ігор Лондона-2012 Ігор Радівілов завдяки блискучому виступу на змаганнях Кубка світу в Досі (Катар), де він здобув дві медалі найвищого ґатунку. Українець святкував перемогу у вправах на кільцях та в опорному стрибку. Крім цього, за підсумками серії змагань Кубка світу зі спортивної гімнастики 2016—2018 років Ігор Радівілов здобув перемогу в загальному заліку у вправах на кільцях та в опорному стрибку. 

Нагадаємо, Ігор втретє здобуває звання найкращого спортсмена місяця в Україні. Раніше цю нагороду гімнаст отримував за жовтень та листопад 2017 року.

 

Газета: 
Рубрика: