Власне, саме така ідея витала на першій виставці «Харчування та життя. ХХI сторіччя», що працювала наприкінці минулого тижня. Сорок українських та зарубіжних експонентів виставки продемонстрували на площі понад 100 кв. м все розмаїття індустрії здоров'я: різноманітні біологічно-активні добавки, лікувально-профілактичні продукти, фітопрепарати, харчування для дітей та спортсменів, харчові інгредієнти та упаковку, нові методи лікування і сучасні технології виробництва.
Працівники виставки намагалися переконати відвідувачів, що збагативши звичайне харчування продуктами з лікувально-профілактичними властивостями та натуральними біологічно-активними добавками (на фото), вони виведуть зі своїх ослаблених організмів радіонукліди й токсини, нормалізують роботу усіх систем організму, підвищать імунітет, що надзвичайно актуально напередодні холодної та грипозної зими. Приєднатись до новомодного «Health Food» багато українців може й хотіли б, однак все частіше їм доводиться вибирати між продуктами здоров'я та просто їжею. Адже, за статистикою, близько 70% населення України харчуються неповноцінно, раціон жителів колишньої житниці надзвичайно збіднився (в першу чергу не вистачає білків тваринного походження) і так званий «прихований голод» вже став жорстокою реальністю.