Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

...Як симфонічно може звучати Українська Кухня!

З 27 червня в кіосках продажу преси запитуйте десятий номер глянцевого додатку «Дня»
26 червня, 2013 - 09:34

У червні глянцевий додаток «Дня» Маршрут №1 відзначає відразу два свята — День народження (8 червня) та свій ювілейний десятий вихід (27 червня). А яке ж свято без смаколиків? Тож тема нашого ювілейного випуску — КУХНЯ.

«Думаю, в Україні протиприродно не вміти готувати, адже всі смаки і запахи навколо запрошують бути у згоді зі світом, уміти правильно подати й поєднати», — переконана головний редактор «Дня» Лариса Івшина. У своїй традиційній колонці вона поділилася смачними спогадами дитинства та особистою мрією — щоб в Україні було більше історичних ресторанів, а українські морква, яблука і кабачки стали гастрономічними легендами. «Я була б дуже рада, якби ми навчилися пишатися морквою «з самого Чигирина», як французи пишаються артишоками «з самого Провансу», — пише Л.Івшина. — У кожний продукт треба вкласти гордість за свій хутір, місто, свою країну, нашу неймовірну історію. Дуже важливо присвоїти кожній страві чи продукту відповідну географічну назву. Назву, яка буде символом якості й репутацією місця. У наші споживацькі часи важливо знати й розуміти, що це яблуко «з саду, який посадив сам Симиренко», вино з Одеси, індичка з Білогородки, а гриби з Коломиї».

Тож запрошуємо: скористайтесь нашою гастрономічною лоцією. І ви почуєте... як симфонічно може звучати українська кухня.

Куди піти/поїхати в гастрономічний тур? Що неодмінно потрібно скуштувати у Львові, Донецьку, Одесі? Який він — справжній український борщ? З чого починається український стіл? А також ви довідаєтесь, за що любить українські ресторани «ревізор» Оля Фреймут, і що змусило Маргариту Січкар мріяти повернутися у ресторанний бізнес після трьох років перерви...

Замовляйте десятий Маршрут №1 в інтернет-магазині «Дня», чи за телефоном (044) 303-96-23. Або ж запитуйте вже в кіосках продажу преси з 27 червня.

Частуйте! Насолоджуйтесь! І надсилайте в редакцію «Дня» ваші особисті рецепти любові до українського! До речі, «Кухня» — постійно діючий проект. Тож відтепер кожен ресторатор, шеф-повар фермер, який хоче, щоб його гастрономічне соло почув увесь світ, отримав гарний «концертний майданчик» у нашому глянцевому додатку Маршрут №1. Рекламна редакція «Дня» (звертайтесь за телефоном (044) 303-96-20) рада допомогти, щоб ваш вихід був яскравим і незабутнім.

Газета: 
Рубрика: