Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Аукціон подій п.Хвостіва

21 січня, 2000 - 00:00


Пані та панове! Від прогнозів синоптиків просто можна «поїхати». Буквально одночасно по ТБ прогнозують тотальне потепління, яке призведе до екологічної планетарної катастрофи, і відразу ж кажуть, що крах цивілізації настане через чергове заледеніння. Утішає, що висновок у них однаковий: що б не сталося, громадяни-товариші, — кінець один... Виставляємо нові лоти.

ЩО БУДЕ, ЯКЩО СХРЕСТИТИ «МЕДВЕДЯ» З ЧЕРВОНИМИ (70 у.о.)

У російській політиці сталася сенсація: після виборів всі думали, що, коли об'єднаються «Медведь», ОВР, регіональники і «Яблоко», у Держдумі буде створено могутню праву більшість. Путінський «Медведь» на посаду спікера висунув нікому не відому пані на прізвище Слиска. Невідомо, чим ця «велика ведмедиця» виділялася, крім великих габаритів і зовнішньої схожості зі співачкою Зикіною. Усі чогось чекали від цієї «темної конячки» у ведмедячій шкурі. Якогось непередбачуваного ходу. І він відбувся. Це було зняття своєї кандидатури. Темна конячка виявилася не троянською, а підставною.

Після того, як кандидатура вказаної пані зникла зі спікерового горизонту, свої кандидатури познімали Примаков і Степашин. Зрештою вибирати довелося з одного представника комуністів, спікера минулого скликання Селезньова. У стані шоку праві залишили Держдуму. Усі вони заявили, що Путін пішов на змову з комуністами. Схрещення бурого «Медведя» з червоними породжує червоно- коричневих. А цей колір уже насторожує. І блиснула ідея, що, якщо Путіну не вдасться зробити слухняний парламент, він спробує його позбутися. А це ще гірше. Як процитував на ТБ той самий невтомний режисер-ОВРівець Станіслав Говорухін Великого князя Михайла Андрійовича, який після розпуску IV Держдуми зауважив: «Дума, звичайно, погань, але розганяти її не можна було. Це все одно, що зашити задницю через її смердючість. Будь-які фізіологічні і державні процеси повинні мати вихід».

Так, так. Хотілося б нагадати це і українським нацлідерам. Бо ж останнім часом вони прикладають дуже багато зусиль, щоб ізолювати каналізацію. Адже тиск у ній зростає...

ПОЧАЛАСЯ ГАЗЕТНО-ГАЗОВА БІЙКА (51 у.о.)

Після того як віце-прем'єр Ю. Тимошенко оголосила хрестовий похід проти Бакая, а також проти віце-спікера Медведчука і його найближчого соратника Суркіса, оголосивши про газовий борг України Росії, газета «Киевские Ведомости» взялася за біографію «енергетичної принцеси». Там же було зроблене літературне порівняння Юлії Володимирівни з блохою. Мовляв, вона використала як засоби пересування таких чоловіків: «Спочатку — тесть Геннадій Опанасович, потім — губернатор і прем'єр Павло Іванович, за ним — Леонід Данилович». І останнім, на кого натякнули «КВ», був Віктор Андрійович Ющенко. Зробили вони це таким чином: «До речі, я згадував, що якось Юлія «проїхалася» за рахунок колеги чоловічої статі. Кажуть, що у неї тепер новий «собака». Окремий від інших. І за допомогою цього транспорту Юлія Тимошенко на сьогоднішній день, безперечно, жінка-політик №1». У відповідь на випади «КВ» бойова одиниця ЗМІ Юлії Тимошенко — газета «Вечерние Вести» розвернула свої гармати. Вони написали: «Брудні олігархи» не зможуть перемогти «чисту енергію»! Юлію Володимирівну вони зобразили не у вигляді якоїсь там блохи, а у вигляді Георгія Змієборця, який наколює на тризубець зміїв (тулубами яких є газо-нафтопроводи) з головами Бакая, Медведчука і Суркіса. Цей художній твір додаємо. Ще вони пообіцяли, що «подробиці про діяльність цих добродіїв у найближчих номерах «ВВ». Що ж, побачимо. Відрадно, коли стосунки з'ясовують у такій творчій, високохудожній манері.

Газета: 
Рубрика: