Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Результати Попередніх ТОРГIВ:

21 січня, 2000 - 00:00

Лот №1 (92 у.о.) — про те, як під Новий рік Єльцин зробив «рокіровку» і помінявся місцями з Путіним, — купили «Кукли». Вони обіграли сюжет оповідання п. Уеллса «Лікар Джекол і містер Хайд», в якому професор (Джекол), випивши зілля власного приготування, перетворювався на жахливого маніяка (Хайд), а потім знову повертався у вихідний стан... У цій серії «Кукол» дочка Єльцина Т. Дяченко вранці йде будити тата, відкидає ковдру, а там — Путін...

Лот №2 (63 у.о.) — про те, як Ю. Тимошенко повідомила, що реальний борг України Росії за газ $1,82 млрд. — придбано героєм фільму «Блеф». Там він жартома викинув з літака велику суму грошей, нанизаних на мотузок, за «кукурудзником» потягся довгий грошовий шлейф. Тепер цьому аферистові захотілося провернути той самий трюк з нашим газовим боргом. Але «кукурудзника» вже буде мало — вантажний «Руслан» подавай. А вже якщо $1,82 млрд. нанизати на мотузок, то шлейфик може оперезати земну кульку. Типова для України картина: гроші косяками летять невідомо куди.

Лот №3 (41 у.о.) — про те, як П. Кириченка, помічника П. Лазаренка, випустили у Штатах із в'язниці під домашній арешт, а самого Лазаренка ні — придбала мадам Лазаренко. Видно, як і чоловіка, її потягло до рідного житла, і вона приїхала до Києва, щоб увійти до своєї опечатаної квартири на Десятинній. Однак їй у цьому відмовлено. Поганенькі справи в сім'ї Лазаренків: чоловіка не випустили, дружину не впустили.

Лот №4 (95 у.о.) — про те, як на Джорджа Харрісона напав невідомий «козел» і наніс прославленому музикантові та його дружині ножові поранення, проте «бітл» подолав таки бандита, зв'язав і відправив його в поліцію — придбаний Павуком. «Якось, — розповідав він у лікарні, — у мою павутину залетіла жирна здобич. Я не відразу помітив, що це Овід...»

Газета: 
Рубрика: