2 серпня
Зараз модно дискутувати про ГМП — генетично модифіковані продукти. Одні говорять (в основному, виробники), що це нешкідливо. Інші (медики, генетики) — що час покаже, та й то через декілька поколінь... Але все одно, не порівняти на смак красиві, одні до одного, з «бубочками», без єдиного хробачка, огірки з нехай і не ідеально рівними, але ароматними огірочками сільських бабусь. Те ж і з помідорами, і з полуницею, і виноградом, — та з усією рослинністю. Краса в цьому випадку ой яка оманлива...
А ось із людьми — трохи інакше. Дивишся — з виду дуже приємна, добра людина — хоч до рани прикладай. А в один прекрасний момент замість очікуваної світлої душі раптом перед тобою розверзається така чорна поїдена безодня, — де ще на додачу й жаби квакають, — що стає ніяково.
Ось така от модифікація. Людська. Її потрібно побоюватися більше, ніж ГМП.