Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

21 нагорода!

Українці успішно виступили на чемпіонаті світу з гирьового спорту
24 жовтня, 2018 - 10:54

Нещодавно в місті Даугавпілс (Латвія) відбувся чемпіонат світу з гирьового спорту серед юніорів та юніорок, чоловіків та жінок, а також у категорії мастерс. За підсумками Національна збірна України здобула 21 нагороду: 1 золоту, 10 срібних та 10 бронзових. У загальнокомандному заліку юніорська збірна посіла 3 місце, повідомляє прес-служба Спортивного комітету України (scu.org.ua).

Юніори в своєму арсеналі мають 5 срібних та 4 бронзові нагороди. У командній естафеті юніори у вправі довгий цикл вибороли «срібло».

На рахунку дорослої збірної 10 медалей: 1 золота, 4 срібні та 5 бронзових.

Жінки у вправі довгий цикл здобули 2 срібні медалі, призерками стали Ковалюк Вікторія (в.к. до 63 кг) та Квіквініа Полміра (в.к. до 95 кг).

Серед чоловіків збірна має свого чемпіона світу. Ним став Калашник Андрій (в.к. понад 85 кг), який виборов золоту медаль у двоборстві. Срібним призером став Коломієць Олег (довгий цикл, в.к. до 85 кг), «бронзу» здобули: Горбатко Олександр (довгий цикл, в.к. до 63 кг), Кіяшко Сергій (довгий цикл, в.к. до 68 кг), Єрмоленко Сергій (довгий цикл, в.к. до 73 кг), Канунніков Максим (довгий цикл, до 78 кг) та Горовий Андрій (довгий цикл, в.к. понад 95 кг).

У командній естафеті у вправі поштовх дорослі виболи «срібло».

У категорії мастерс українська збірна здобула дві нагороди: одне «срібло» та одну «бронзу». Срібним призером став Бербеничук Валентин (довгий цикл, в.к. понад 85 кг). Бронзу українці вибороли в командній естафеті, вправа довгий цикл.

Газета: 
Рубрика: