П’ятизірковий готель в центрі Києва завжди щедро пригощає своїх відвідувачів під час гастрономічних фестивалів. Цього разу гурмани матимуть змогу познайомитися з ліванською кухнею. Головним гостем фестивалю стане шеф-кухар із п’ятнадцятирічним стажем роботи в найкращих готелях і ресторанах Лівану, ОАЕ, Греції та Кіпру — Мохамед Найді.
У приготуванні страв Мохамед керується простим принципом: «Я готую ліванські страви з любов’ю і терпінням, як мати готує для своєї дитини».
Фестиваль стартує 15 лютого й триватиме тиждень. За цей час усі відвідувачі зможуть спробувати автентичні страви ліванської кухні в сучасній інтерпретації: закуски мухаммара та хумус, салат фатуш і, звісно ж, усім відомі східні солодощі.
Вишукану атмосферу доповнять жива музика, спеціально імпортовані вина та Просекко. Для маленьких відвідувачів передбачено дитячу кімнату зі шведським столом.