Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Нова ера ресторанів»

У Брюсселі тепер можна пообідати... під водою
2 лютого, 2017 - 10:44
ФОТО РЕЙТЕР

Віднині гурмани можуть поласувати делікатесами брюссельської кухні... навіть під водою. Таку можливість  надає нещодавно відкритий у Брюсселі ресторан під назвою «Перлина». Їдальня являє собою двометрову скляну сферу, яка розміщена на п’ятиметровій глибині у центрі глибоководного плавання NEMO33, де тренуються професійні водолази.

Гості (на фото — Ніколя Мушар з дружиною Флоренс) в скафандрах прямують до ресторану, куди досвідчений аквалангіст у водонепроникному контейнері доставляє їм їжу: гусячу печінку, салат з омарів і шампанське.

У скляній сфері є повітря, тому гурмани можуть без скафандрів обідати за столом, у той час як їх ноги занурені у воду. «Ми відкриваємо нову еру ресторанів», — цитує Reuters Джона Бернартса, який заснував басейн NEMO33  глибиною 33 метри десять років тому.

Газета: 
Рубрика: