Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Срібло» Олега Царькова

У Польщі завершився чемпіонат Європи з кульової стрільби
2 березня, 2020 - 19:41
ФОТО З САЙТА DSMSU.GOV.UA

У польському Вроцлаві завершився чемпіонат Європи з кульової стрільби (пневматична зброя). У стрільбі з гвинтівки з десяти метрів (вправа ГП-6) в особистому турнірі серед чоловіків срібним призером став українець Олег Царьков, повідомляє dsmsu.gov.ua. Наш спортсмен поступився у фіналі угорцю Іштвану Пені. «Бронза» у цій вправі дісталася Сергію Ріхтеру із Ізраїлю.

Нагадаємо, жіноча збірна України в складі Вікторії Рибовалової, Галини Авраменко та Валентини Гончарової виграла «золото» командних змагань у стрільбі по рухомій мішені з десяти метрів.

Вікторія Рибовалова у цій вправі стала бронзовим призером в особистій першості.

У стрільбі по рухомій мішені з відстані в десять метрів серед змішаних команд «срібло» виграв мікст Галина Авраменко — Ігор Кизима, тоді як Вікторія Рибовалова і Данило Даниленко завоювали бронзові нагороди.

Галина Авраменко та Вікторія Рибовалова виграли відповідно «золото» і «срібло» в перемінній стрільбі по рухомій мішені з десяти метрів.

Командна першість у стрільбі по рухомій мішені з перемінною швидкістю принесла Галині Авраменко, Вікторії Рибоваловій і Валентині Гончаровій срібні нагороди.

Газета: 
Рубрика: